Loading...
Vier de zomer bij Hotel Bleecker 2017-05-05T10:12:53+00:00

Vier de zomer bij Hotel Bleecker

Hotel Bleecker biedt samen met DuneBiking een onvergetelijke ervaring. Een fietstour bij DuneBiking betekent een unieke beleving en de fietsroutes in de omgeving van Bloemendaal zijn niet te vinden in een boekje. 

U fietst in ca. 3,5 uur* langs prachtige historische gebouwen, villa’s (ook van BN’ers) en landgoederen zoals Duin en Kruidberg. Neem een kijkje in een nog werkende molen en waan je terug in de tijd in het authentieke molenwinkeltje. Geniet van de natuur in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland: beschermd duingebied met veel diersoorten, flora en fauna. Fiets door eeuwen oude bossen en ontmoet grote grazers als de Schotse hooglander, damherten en Konik paarden. Kijk uit over zee onder het genot van een drankje bij één van de leukste strandtenten in Bloemendaal aan zee. Word stil bij één van de acht gedenkstenen ter nagedachtenis van de 422 verzetsstrijders die net voor de bevrijding in de duinen zijn doodgeschoten door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De fietstocht wordt georganiseerd op basis van open inschrijving met een min. van 4 personen.
Het arrangement omvat:

  • Een overnachting (vrijdag op zaterdag) in de Comfort of Executive kamer van hotel Bleecker
  • Welkomstdrankje bij aankomst in hotel
  • Incl. fietshuur voor de fietstocht, gids en drankje

De prijs van dit arrangement bedraagt € 82,50,- per persoon inclusief BTW. Deze prijs is exclusief ontbijt en toeristenbelasting.
U kunt dit arrangement prima combineren met een diner, bv. in 1 van de sterren-restaurants in de omgeving. Wij informeren u hier graag over en reserveren desgewenst een tafel voor u.

Meerkosten van het boeken van een familiekamer bedragen €17,50 p.p
Natuurlijk kunt u nog een nacht bijboeken, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Arrangement te boeken op basis van beschikbaarheid, geldig van april-oktober.

* een korter programma is ook mogelijk. Wij informeren u hier graag verder over.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: +31 (0) 23 527 17 87 of per e-mail via: info@hotelbleecker.nl