Couple autumn

Black Friday special

Kom gezellig bij ons de warmte opzoeken en verblijf in december of januari extra voordelig als u gebruikmaakt van onze Black Friday special.

Voor slechts 99,- euro per nacht kunt u met twee gasten komen verblijven in bijvoorbeeld een van onze ruime Business Suites! Het ontbijt is inclusief; schuif ‘s morgens heerlijk aan bij de knusse open haard in onze brasserie terwijl een vers ontbijt voor u wordt bereid. Ook is het mogelijk om een driegangenkeuzediner bij te boeken voor slechts € 29,95 euro per persoon (exclusief drankjes).

Verblijf in een hotelkamer voor 2 personen inclusief ontbijt – € 99,- per nacht.

Actievoorwaarden:

  • De Black Friday actie is alleen boekbaar van vrijdag 27 november tot en met maandag  30 november 2020 met de promocode ‘BLACKFRIDAY‘.
  • De actieprijs is geldig voor een nacht o.b.v. twee personen (exclusief toeristenbelasting à 3 euro per persoon/per nacht). Het is mogelijk om met meer personen op een kamer te verblijven, hier zijn wel meerkosten aan verbonden.
  • Uw verblijf vindt plaats tussen 28 november en 23 december 2020 of 4 januari en 31 januari 2021.
  • Het actietarief is een non-refundable tarief. Dit betekent dat u uw boeking niet meer kunt annuleren en u het verblijf binnen 24 uur na het boeken voldaan dient te hebben.
  • De volgende kamertypen zijn boekbaar: Standard Room, Double Room, Comfort Room, DeLuxe Room en onze Business Suites (op basis van beschikbaarheid).

Boek direct uw hotelkamer

Boeken