Feesten & partijen bij Hotel Bleecker

Uw verjaardag, jubileum, babyshower of ander feest bij Hotel Bleecker

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Hotel Bleecker biedt een sfeervolle en multifunctionele locatie aan in het centrum van Bloemendaal. De zaal kan volledig naar uw wensen wordt aangepast: met voldoende staantafels en zitruimte kunnen we de zaal precies zo inrichten zoals u dat graag wilt. We bieden verschillende arrangementen aan, onder andere met ontbijt, lunch, koffie met gebak en wijn en bijbehorende hapjes.

In de zaal zijn verschillende faciliteiten aanwezig:

  • HD-beamer en scherm
  • Staantafels
  • Voldoende stoelen
  • Koffie, thee en water

Een feestje in Hotel Bleecker kan perfect gecombineerd worden met een overnachting voor u en uw gasten. Daarnaast kunt u in de omgeving van het hotel prachtig fietsen: een combinatie van een dagdeel zaalhuur en een dagdeel fietsen huren behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een op maat gemaakte offerte.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: +31 (0) 23 527 17 87 of per e-mail via: info@hotelbleecker.nl

Contact
Uw verjaardag bij Bleecker

Ook voor vergaderingen en andere zakelijke meetings kunt u terecht in onze vergaderzaal. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.