Geniet van onze najaarsdeals!

U wordt wakker aan de rand van de Kennemerduinen, de mist blijft nog laag aan de grond hangen en er hangt een oranje gloed in de lucht. Wanneer u er vroeg op uit trekt om van dit plaatje te genieten komt u waarschijnlijk de indrukwekkende damherten tegen. Zo worden de donkere dagen al snel romantisch! Geniet nu van onze najaarsdeals voor een verblijf in Hotel Bleecker met de actiecode: Autumn sale

Najaarsdeals
Bij een verblijf tot en met 31 oktober 2019 boekt u al een kamer voor € 125,- per nacht uw verblijf, inclusief ontbijt voor twee personen. Wilt u in het weekend verblijven? Op vrijdag en zaterdag boekt u uw kamer voor € 145,- per nacht.

Bij een verblijf tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020 kunt u genieten van een vaste prijs per nacht van € 99,-, voor zowel doordeweeks als in het weekend.

Let op, dit arrangement is op basis van een boeking voor minimaal twee nachten en moet voor 31 oktober geboekt zijn, de prijzen zijn exclusief city tax. Geldig voor de volgende kamers: Double room, Comfort room en Business suite.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: +31 (0) 23 527 17 87 of per e-mail via: info@hotelbleecker.nl

Boek nu