Stay Safe Getaway!

Er even tussenuit maar toch binnen, dat kan met onze Stay Safe Getaway. Wij bieden u de gelegenheid er even tussenuit te gaan en toch alle richtlijnen te blijven volgen. Boek nu een kamer met ontbijt en diner vanaf € 79,50 per persoon.

U bent van harte welkom om (zoveel mogelijk contactloos) in te checken vanaf 14.00 uur. Uw diner wordt tussen 18:00 en 19:00 uur geserveerd op uw kamer of op 1,5 meter afstand in onze brasserie. Het ontbijt de volgende ochtend wordt geserveerd tussen 08:00 en 11:00, op uw kamer of in de brasserie.

Voor het diner kunt u kiezen tussen een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht en u kunt kiezen tussen een vlees, vis of vega variant. De getoonde prijs is exclusief dranken. Enkele dagen voor uw aankomst ontvangt u van ons per e-mail het menu met de gerechten waar u uit kunt kiezen, om logistieke redenen vernemen wij graag 2 dagen voor aankomst uw keuze per mail. Voor een meerprijs van € 6,- per persoon kunt u van een 3-gangen menu genieten.

De Stay Safe Getaway is boekbaar voor een verblijf op vrijdag en/of zaterdag in juni met de promocode: Getaway@bleecker.

Let op; Boekbaar/verblijfsdata tot 1 juli, op basis van beschikbaarheid. Citytax is niet inbegrepen (3€ pp), te boeken voor de standard, double en comfort room of voor de business suite met een toeslag.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: +31 (0) 23 527 17 87 of per e-mail via: info@hotelbleecker.nl

Boek nu