Informatie in verband met het Coronavirus COVID-19, tot en met 28/4/2020

Op 11 maart j.l. heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) officieel als een wereldwijde pandemie aangemerkt. In de tussentijd hebben de internationale overheden diverse vergaande maatregelen en (reis)beperkingen opgelegd.

Onze hotels zijn en blijven tot nader order normaal geopend. Onze hotels zijn kleinschalig en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. Wij doen ons uiterste best om uw en onze veiligheid en hygiëne te waarborgen.  Onze medewerkers en leveranciers zijn geïnformeerd om de geldende hygiëne instructies van de GGD en RIVM in acht te nemen en fysiek contact te vermijden.  Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de kamers, appartementen en de receptie reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keuken en toiletten. Wij vragen u als gast ook de hygiëne-instructies op te volgen: denk aan het regelmatig wassen en ontsmetten van uw handen, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoeken. Indien u van het ontbijt gebruik wenst te maken wordt door middel van roomservice aan u geserveerd. Daarnaast accepteren wij liever geen cash betalingen.

Annuleringsvoorwaarden:

Vanwege de bijzondere situatie waarin wij allen momenteel verkeren hanteren wij “verzachtende omstandigheden” met betrekking tot het annuleren van uw non-refundable/niet restitueerbare boekingen.

  • Heeft u bij ons vooruit geboekt en betaald en valt uw geplande aankomst- en vertrekdatum in de periode t/m 28 april? Dan verplaatsen wij uw reservering kosteloos met behoud van de reeds gemaakte betaling naar een alternatieve datum in 2020 voor dezelfde verblijfsduur. Indien  Neemt u alstublieft contact op met het hotel via +31 23 527 17 87 of via info@hotelbleecker.nl. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte nieuwe datum.
  • Heeft u vooruit geboekt en betaald en valt uw geplande aankomst- en vertrekdatum in de periode na 28 april 2020? Dan valt annuleren onder uw eigen risico en eigen rekening.

Wij informeren ons voortdurend over de actuele situatie en zullen onze maatregelen bijstellen wanneer noodzakelijk. Uiteraard stellen wij uw en onze gezondheid voorop in het nemen van deze maatregelen en denken wij graag met u mee.

Wij danken u voor uw begrip in deze bijzondere tijd en wensen u een fijn verblijf.