Werken bij Bleecker 2018-08-09T14:44:26+00:00

Werken bij Hotel Bleecker / Bleecker Coffee & More

Hotel Bleecker en Bleecker Coffee & More heeft een gezellig team en regelmatig zijn we op zoek naar versterkingen. Op deze pagina vind je onze huidige vacatures. Staat jouw functie hier niet bij maar denk je dat je een aanwinst voor ons bent?

Neem contact met ons op!

Huidige vacatures

Horecatopper keuken & bediening

Voor onze brasserie Bleecker Coffee & More zijn wij op zoek naar een zelfstandige allround horecatopper voor de keuken én de bediening! Maak jij heerlijke koffie’s en zoetigheden, verse lunches en salades, vind je het een uitdaging om zelf een kaart samen te stellen en om – indien nodig – je collega’s in het hotel te helpen?

Klik dan hier! >

Receptionist(e) Hotel Bleecker

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan onze gasten. Met jouw kennis over de mogelijkheden in de omgeving weet je alle vragen van gasten uitstekend te beantwoorden.

Word jij hét gezicht van het hotel?

Lees meer >

Allround keukenmedewerker/kok Bleecker Coffee & More

Wij zoeken een gedreven allround keukenmedewerker, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging vol variatie en die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, maken en uitserveren van de heerlijkste ontbijt en lunchgerechten en je zorgt er zo voor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft!

Lees meer >

Allround horeca medewerkers Bleecker Coffee & More

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor in onze brasserie. Heb je ervaring in de horeca, echt passie voor het vak en een sterk gevoel voor kwaliteit en service? Ben je minimaal 16 jaar en in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne?

Wij zoeken energieke, zelfstandige aanpakkers die flexibel inzetbaar zijn voor ongeveer 8-12 uur per week, voornamelijk in de middagen tot 18.00 uur en af en toe in de avonduren in geval van borrels/partijen.

Lees meer >

Allround stage Hotel Bleecker

Voor de stage zoeken wij vanaf juli 2018 hotello’s in hart en nieren, op MBO of HBO-niveau. Je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en service. Door onze kleinschaligheid krijg je tijdens de stage een heel goed beeld van alles wat er in een hotel gebeurd, op een stevig professioneel niveau.

Heb jij echt passie voor het vak en houd je van denken en doen? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Lees meer >